Veilig betalen

Bij ons betaal je veilig en vertrouwd met Ideal!

Wij zorgen ervoor dat je jouw betaling in een veilige betaalomgeving kunt afronden.

Via iDEAL
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als je internetbankieren gebruikt kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Voordelen:

  • iDEAL bied een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
  • iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren
  • iDEAL wordt ondersteund door de grote Nederlandse banken
  • Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL
  • Controle en overzicht op de betaling


Hoe werkt iDEAL?

Je plaatst een bestelling bij Kinderschilderij. Bij het afrekenen van de bestelling kun je aangeven dat je met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer je bank. Vervolgens wordt je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaar staat. Je wordt door jouw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en je autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van jouw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat de bestelling is betaald. 

Betaling via bank overschrijving.

Het is ook mogelijk om je betaling via bankoverschrijving te voldoen. Bij het afrekenen kun je voor deze optie kiezen. Je ontvangt van ons een bestelbevestiging en een factuur. Nadat wij de betaling via bankoverschrijving hebben ontvangen verzenden wij de bestelling. Deze manier van betaling kan de orderverwerking en levertemijn met 3 tot 5 werkdagen vertragen. 

Mocht je vragen hebben over het voldoen van je betaling, neem dan gerust contact met ons op.